BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Възрастна жена е загинала при пожар в дома си

Лозен Възрастна жена е починала при пожар в дома си в септемврийското село Лозен, съобщава пресцентърът на ОД МВР – Пазарджик. Сигнал за разразил се огън в една от къщите в селото бил получен тази нощ около 01.30 часа. Незабавно към мястото е насочен противопожарен автомобил с дежурната смяна огнеборци от Участък ПБЗН в Септември и автопатрул на местното полицейско управление. Екипите предприели гасене и скоро пожарът бил потушен.

По време на извършване на огледа на първия етаж дежурната група от полицаи, пожарникари и експерти открила тялото на обитателката на дома – 84-годишна жителка на същото село. Трупът е откаран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик.

Според първоначалните данни от огледа се предполага, че причината за възникването на сериозния инцидент е неправилно боравене с печка на твърдо гориво. По случая се води досъдебно производство.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!