BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Водачите на междуградски автобуси трябва да уведомят пътниците за служебните бележки, иначе не минават през КПП-то

Водачите на междуградски автобуси трябва да уведомят пътниците за служебните бележки, иначе не минават през КПП-то

Продължава изпълнението на наложените мерки за предотвратяване на разпространението на коронавируса.

На входно-изходните артерии от и към гр.Пазарджик са обособени КПП със служители на полицията.

Днес е осъществен контакт с две от фирмите извършващи междуселищни превози на територията на Пазарджик и от областния град към близките населени места.

Превозвачите са поели ангажимент да бъде разяснено на водачите на автобуси да предупреждават граждани, че на обособените КПП ще им бъде извършвана проверка от полицейските органи. При липса на попълнена декларация пътниците ще бъдат свалени на място от транспортното средство.

Информираме гражданите, на които им се налага да пътуват трябва да имат попълнени декларации, които вчера бяха оповестени на сайта на МВР и на интернет страницата на ОДМВР-Пазарджик.

Важат и издадените до момента служебни бележки от работодателите и общинските администрации, които гражданите също могат да ползват при пътуване.

И днес полицейските екипи на КПП ще разполагат с празни бланки, които могат при нужда да бъдат предоставяни на гражданите за попълване. / pzdnes.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!